Βρείτε μας στο Facebook

Β. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ - Ν. ΤΣΑΜΑΔΟΣ Ε.Π.Ε

Συνεργείο Αυτοκινήτων - AUTOFIT

Σωκράτους 5
121 34 Περιστέρι

Τηλέφωνο 210 57.56.661

%69%73%61%61%6B%69%64%69%73%2D%74%73%61%6D%61%64%6F%73%40%61%75%74%6F%66%69%74%2E%67%72

Στην αρχή

AUTOFIT -  Συνεργεία Αυτοκινήτου


Ότι αυτοκίνητο και αν έχετε, το δίκτυο AUTOFIT σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

AUTOFIT -  Συνεργεία Αυτοκινήτου
AUTOFIT - Συνεργεία Αυτοκινήτου


Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες   προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.


AUTOFIT -  Συνεργεία Αυτοκινήτου
AUTOFIT - Συνεργεία Αυτοκινήτου
Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων  και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.


Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch – Delphi – LUK – NGK – Denso – Gates – Hella Pagid και πολλούς άλλους. Για τους παραπάνω λόγους, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος σας, συνεχίζει να ισχύει και επιπλέον εμείς, σας παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά.

Περιβάλλον

Η σωστή συντήρηση του οχήματος σας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας αλλά και στην οικονομία σας. Ένα κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο εκπέμπει σημαντικά αυξημένους ρύπους, καταναλώνει περισσότερο καύσιμο και είναι επικίνδυνο για την ασφάλειά σας.  Στα συνεργεία AUTOFIT φροντίζουμε το αυτοκίνητο σας ώστε να απολαμβάνετε την οδήγηση άνετα και ξεκούραστα με το μικρότερο δυνατό κόστος συντήρησης.

AUTOFIT -  Συνεργεία Αυτοκινήτου
AUTOFIT - Συνεργεία Αυτοκινήτου

Επιπλέον τα συνεργεία AUTOFIT πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ανακυκλώνοντας τα χρησιμοποιημένα και επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά (μπαταρίες, λιπαντικά, καταλύτες κτλ)